Košarica
0,00
Košarica
0,00
Akcija!

Prva pomoč za palačinkoljube

Original price was: 23,57€.Current price is: 22,39€.

Original price was: 6,95€.Current price is: 6,60€.
Original price was: 4,59€.Current price is: 4,36€.
Original price was: 2,39€.Current price is: 2,27€.
Original price was: 4,19€.Current price is: 3,98€.
Original price was: 2,20€.Current price is: 2,09€.
Original price was: 3,25€.Current price is: 3,09€.

Opis

Palačinke so vedno pravi odgovor. Ne glede na vprašanje. V tem paketu najdete vse, kar potrebujete za pripravo veganskih palačink, z njim pa lahko razveselite tiste, ki so vam najbolj pri srcu – tudi sebe.

Paket za pripravo veganskih palačink vsebuje sestavine, s katerimi bodo palačinke ne le noro okusne, temveč tudi zdrave in hranilne. Kaljena pirina moka Kmetije Klepec ima nižji nivo glutena, ampak bogatejši, bolj poln, oreščkast okus. Za vezivo poskrbi veganski jajčni nadomestek, za čudovito aromo pa ovseni napitek z vanilijo in sladkor z burbonsko vanilijo. Spečete jih na kokosovem olju, ki vsebuje velik delež nasičenih maščobnih kislin in je stabilno tudi pri vsokih temperaturah, za konec pa jih pomažete z marmelado, ki vsebuje kar 75 % sadja. Kdo pravi, da palačinke niso zdrava prehrana?

Recept za pripravo veganskih palačink (cca. 12 kosov):

  • V manjši posodi pripravite jajčni nadomestek (sledite navodilom na embalaži).
  • V večjo posodo nasujte 250 g moke, dodajte ščep soli in vrečko vanilijevega sladkorja. Zalijte s 600 ml ovsenega napitka in 200 ml vode. Dodajte jajčni nadomestek in dobro premešajte z metlico ali električnim mešalnikom.
  • Specite v ponvi, ki ste jo namastili z nekaj kapljicami kokosovega olja.

Opomba: V primeru, da da kakšen od artiklov iz tega kompleta ni na zalogi, bomo dodali nadomestni artikel enake vrednosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prva pomoč za palačinkoljube”