Košarica
0,00
Košarica
0,00
Terre Alte

Toskansko ekstra deviško oljčno olje Terre Alte 5L

99,95

Kategorija
Tags ,

Opis

Zemlja, tako kot podnebje, močno vpliva na lastnosti toskanskega ekstra deviškega oljčnega olja. (NAMIG: Preberite vse, kar morate vedeti o olivnem olju iz Toskane.)

TERRE ALTE DI TOSCANA je oljčno olje, ki izvira iz mikroklime, kjer se pojavlja najboljša kombinacija kakovosti prsti in prave obsijanosti s soncem. To daje edinstvene in nezgrešljive lastnosti temu oljčnemu olju.

Terre Alte di Toscana predstavlja bogato in rodovitno deželo, prežeto z naravnimi elementi, ki določajo okus in notranjo kakovost olja ter mu dajejo enako močan in odločen značaj kot prebivalcem te neprimerljive dežele. Več kot 2000 let pridelave oljk je to deželo naredilo eno najpomembnejših proizvodnih območij na svetu, Terre Alte di Toscana pa edinstveno in neprimerljivo oljčno olje.

Ekstra deviško oljčno olje TERRE ALTE DI TOSCANA je certificirano olje in ima geografsko poreklo. Izdeluje se lahko samo iz oliv, pridelanih, predelanih in ustekleničenih v Toskani. Opraviti mora kemijsko analizo (npr. največja dovoljena kislost za olje iz Toskane je manjša od 0,6 % za italijansko manj kot 1 %. Poleg tega mora toskansko olje opraviti tudi organoleptični izpit, ki ga opravi uradna komisija za okus). Olje Toscano daje končnemu kupcu popolno sledljivost. Od številke, zapisane na steklenici, se lahko vrnete vse nazaj do kmeta, ki je pridelal oljke.

Sestavine

EKSTRA DEVIŠKO OLJČNO OLJE* TERRE ALTE IGP TOSKANSKO, neto količina 5L. Hranilna vrednost na 100ml: energijska vrednost: 3389kJ/824kcal, maščobe 91,6g -od tega nasičene 13,4g -enkrat nenasičene 69,6g -večkrat nenasičene 9,6g, ogljikovi hidrati 0g -od tega sladkor 0g, vlaknine 0g, beljakovine 0g, sol 0g.

Zaščititi pred svetlobo in toploto. Uporabno najmanj do: odtisnjeno na zadnji strani embalaže. Poreklo: Italija. Dobavitelj: KLASA d.o.o., Železniška ul. 5, Lesce.

Dodatne informacije

Znamka

Terre Alte

Podkategorija

Olja, kisi

Količina

750 ml, 6×500 ml, 6×750 ml, 5 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Toskansko ekstra deviško oljčno olje Terre Alte 5L”