Košarica
0,00
Košarica
0,00
Trgovina
Nizaloge
NutriFlor

NutriFlor Probiotik NutriFlor 60kps

23,90

Ni na zalogi

Kategorija

Opis

NutriFlor je naravno prebiotično prehransko dopolnilo z živimi avtohtonimi mikroorganizmi in trojno formulo delovanja – idealna podpora za zdravje vseh, tudi otrok in nosečnic.

NutriFlor je prebiotično prehransko dopolnilo z živimi avtohtonimi mikroorganizmi oz. živimi bakterijami, s prebiotiki in encimi. Osnovano je na kulturah L. acidophilus, L. bulgaricus, L.rhamnosus in B. bifidum. Rastlinske sestavine (moka iz gomoljev laške repice) so prebiotične in bogate s fruktoznimi oligosaharidi.

Je idealna podpora zdravju za otroke, mladino, odrasle, bolnike, starejše ljudi in tudi nosečnice.

TROJNA FORMULA DELOVANJA: prebiotiki, živi avtohtoni mikroorganizmi oz. žive bakterije in encimi v enem.

Encimi; posamezne sestavine hrane, se s pomočjo encimov razgradijo do hranilnih snovi, ki jih naše telo absorbira in porabi za svoje delovanje.

Uporaba in priporočena dnevna količina: 3-krat na dan 1 kapsulo med obrokom.

Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti!

Postopno odmerjanje: Svetujemo vam, da z uživanjem kapsul pričnete postopoma. Prvi dan zaužijte 1 kapsulo, nato, če ste imeli malo začetnih nevšečnosti (prebavne motnje, napenjanje ipd.), postopoma povečujte število kapsul vsak dan po eno več, dokler ne dosežete predpisane količine (3×1). S to količino nadaljujete vsak dan, dokler trajajo težave ne prenehajo, oziroma po dogovoru.

O blagovni znamki:

Podjetje Nutrigea je ustanovil dr. Stefano Scoglio leta 1998. Njihov najprepoznavnejši produkti so prehranska dopolnila iz klamatske alge, proizvajajo pa tudi druga prehranska dopolnila z encimi, probiotičnimi bakterijami, hialoronsko kislino in drugimi nutrienti.

 

Dodatne informacije

Znamka

NutriFlor

Podkategorija

Probiotiki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NutriFlor Probiotik NutriFlor 60kps”