Košarica
0,00
Košarica
0,00
Nizaloge
Mountain Drop

Mountain Drop Mumio 25g

39,95

Ni na zalogi

Kategorija

Opis

100% Mumie Shilajit! MOUNTAINDROP je čista gorska smola, ki jo imenujemo tudi mumio (moomiyo), mumie, asphaltum ali shilajit.

MOUNTAINDROP je čista 100% gorska smola, ki jo imenujemo tudi mumio (moomiyo), mumie, asphaltum ali shilajit. Nastane iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok na več kot 3000 m nadmorske višine. Pridelujejo jo s posebnim procesom, pri katerem ohranjajo njeno prvinsko čistost, življenjsko pomembne snovi in energijo.
MOUNTAINDROP je najčistejša oblika sedimentne smole mumie v originalni naravni obliki, ki gre le skozi preprost postopek čiščenja, s katerim zagotovimo njeno neoporečnost in primernost za uživanje.
Najbolj naravna oblika mumie je čista smola, ki jo uživamo v obliki kapljic. Za izdelke v drugih agregatnih stanjih oziroma oblikah (prah, tablete ipd.) sta potrebna obdelava surovine in dodajanje drugih snovi, med drugimi tudi klorirane vode. Med postopki predelave smola izgublja dragocene lastnosti, učinkovine in energijo.
Narava je popolna prav takšna, kakršna je. Ko posežemo v to, kar nam podarja, posežemo tudi v bistvo izvornosti, kar prinese več škode kot koristi.
MOUNTAINDROP ročno vlivamo v informirane steklene posodice, s pomočjo katerih se čista prvobitna energija narave ohranja v izvorni obliki.
MOUNTAINDROP je prehransko dopolnilo, ki vam pomaga razvijati najvišje fizične, mentalne, čustvene in energetske potenciale.
Pozitivni učinki:
– podpira mentalne in kognitivne funkcije,
– pomaga uravnavati in lajšati menstrualni cikel,
– podpira ženske in moške spolne funkcije,
– pomaga normalizirati telesno težo,
– pomaga pri presnovi maščob in sladkorjev,
– pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem,
– pomaga vzdrževati zdravje prostate.
Uporaba:
Smolo v velikosti pšeničnega ali grahovega zrna popolnoma raztopimo v tekočini s temperaturo pod 39° C ter zaužijemo 1 krat dnevno. Po treh tednih jemanja je priporočljiv teden dni premora.
V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav pod zdravniškim nadzorom, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Znamka

Mountain Drop

Podkategorija

Specializirana dopolnila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mountain Drop Mumio 25g”