Košarica
0,00
Košarica
0,00
Trgovina
Hirter

Hirter Bio konopljino pivo 0,5l

1,79

Kategorija

Opis

Hirter BIO konopljino pivo je proizvedeno po načelih tradicionalnega varjenja piva z nežno maturacijo in počasno fermentacijo. Organska konoplja okus piva zaokroži s čudovito sladkobo.

Pivovarna Hirter za svoje BIO konopljino pivo uporablja le izbrane sestavine, večinoma lokalnega izvora, iz Avstrije, konoplja pa je pridelana na avstrijskem Koroškem. Organsko pridelane sestavine dajejo pivo značilen sladek, saden in osvežilen okus in karakter.

Značilnosti:
– Bogata zlata barva.
– Vonj po senu, pehtranu in gabezu.
– Perfektno integrirana organska konoplja – prijetna, sadna in okusna.

Hirter BIO konopljino pivo je odlična spremljava zelenjavnim jedem, kremnim juham npr. iz buče ali peteršilja, testeninam in morskim sadežem.

Neto količina: 500 ml – Alkohol: 4,8 vol %
Poreklo: Avstrija

O blagovni znamki:

Pivo Hirter na avstrijskem Koroškem proizvajajo že od leta 1270. Zasebna pivovarna Hirt z več kot 750-letno tradicijo varjenja piva je zavezana tradiciji, regionalnosti, najboljšim surovinam, rokodelskim znanjem in strasti. Pivo varijo po stari češki metodi pilsen, zato ni grenak, ampak eleganten in sladek. Pivo je nepasterizirano, trajnost pa dosežejo z zahtevnim postopkom filtriranja, s katerim ohranijo tudi dragocene hranilne snovi.

“Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“ ali “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“.

Dodatne informacije

Znamka

Hirter

Podkategorija

Alkoholne pijače

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hirter Bio konopljino pivo 0,5l”