Košarica
0,00
Košarica
0,00
Nizaloge
Ekolife natura

Ekolife natura Liposomski vitamin K2+D3 60ml

22,17

Ni na zalogi

Kategorija
Tag

Opis

Liposomski K2 + D3, 60 ml
Tekoče prehransko dopolnilo s sladilom

Vitamina K2 in D3 sta pripomoreta k ohranjanju optimalnega stanja kosti, srca in ožilja ter imunskega sistema, kot tudi za ohranjanje močnih zob. Vitamin K2 deluje v sinergiji z vitaminom D3.

Vitamin K2 ima izredno pomembno vlogo pri ohranjanju zdravih kosti, saj pripomore k nalaganju kalcija v kosti in obenem preprečuje nalaganje kalcija v koronarne srčne žile, ki sicer povzroča otrditev žil oziroma kalcifikacijo, s čimer se poveča tveganje za pojav srčnožilnih bolezni.

Glavna funkcija vitamina D je pomagati telesu, da bolje absorbira kalcij. To pomaga graditi kosti v mladosti. Posledice pomanjkanja vitamina D so motnje v metabolizmu kalcija in izguba kostne mase, kar vodi do zlomov in pomanjkljive mineralizacije kosti. Pomanjkljiva mineralizacija utegne na dolgi rok povzročiti mehčanje kosti in mišično oslabelost, kar povzroča padce in zlome kosti. Vitamin D je pomemben v vseh življenjskih obdobjih.

Vitamin K:
omogoča normalno strjevanje krvi,
pripomore k ohranitvi zdravih kosti,

Vitamin D pripomore:
k ohranitvi normalnih mišičnih funkcij,
k ohranitvi zdravih zob,
k normalnemu delovanju imunskega sistema,
k normalni absorpciji/izkoristku kalcija in fosforja,
k normalnim ravnem kalcija v krvi,
k ohranitvi zdravih kosti.
Vitamin D ima pomembno vlogo pri procesu celične delitve.

Tekoče prehransko dopolnilo s sladilom vsebuje 90 mcg vitamina K2 in 50 mcg vitamina D3, z naravnim sladilom ksilitol in marelično aromo.

Sestavine: voda, sladilo: ksilitol, emulgator: lecitin (sončnični), sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, konzervans: kalijev sorbat, vitamin K2 (kot menakinon-7), vitamin D3 (kot holekalciferol), aroma marelice, antioksidant: vitamin E (d-alfa tokoferol).

Dodatne informacije

Znamka

Ekolife natura

Podkategorija

Vitamin D3

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ekolife natura Liposomski vitamin K2+D3 60ml”