Košarica
0,00
Košarica
0,00
Čebelarstvo Košale

Čebelarstvo Košale Eko sok rdeče pese z medom, 250g

22,95

Kategoriji ,

Opis

Ekološki sok rdeče pese z medom je izdelek, ki vsebuje 16-kratni koncentrat rdeče pese, ki ni toplotno obdelan in ekološki med. Izdelek je slovenskega porekla. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Za boljšo absorbcijo pozitivnih učinkovin izdelek vsebuje C vitamin.

Prehransko dopolnilo je proizvedeno v Sloveniji.

Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, ki doda izdelku še dodatno kvaliteto. Svežemu soku rdeče pese po posebni hladni metodi odvzamejo vodo. S tem dosežejo, da v izdelku ostanejo vse snovi, ki jih vsebuje sveža ekološka pesa. Delovanje izdelka je najučinkovitejše, če ga zaužijemo vsako jutro 15 minut pred prvim obrokom. Priporočljivo dnevno količino izdelka čim dlje zadržimo v ustih, saj s tem zagotovimo boljše učinkovanje.

VIR: Editor

Bhagyalakshmi Neelwarne

Plant Cell Biotechnology Department

Central Food Technological Research Institute

MysoreIndia

Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzuPrehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehranoOsebeki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikomIzdelke hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacijekar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajozato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

Dodatne informacije

Znamka

Čebelarstvo Košale

Podkategorija

Imunski sistem

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čebelarstvo Košale Eko sok rdeče pese z medom, 250g”