Košarica
0,00
Košarica
0,00
Trgovina

Biokor naravno odvajalo Hitro 150 g

5,59

Kategorija

Opis

HITRO odvajalo znamke Biokor je naravno sredstavo za pomoč pri odvajanju in čiščenje telesa pred postom. Primerno tudi za majhne otroke, delovati začne že čez 5-6 ur.

HITRO odvajalo je učinkovito sredstvo za mehčanje blata, blagodejno vpliva tudi pri zlati žili. Odvajalno sredstvo HITRO je naravni pripravek iz pšeničnih otrobov, mletega janeža, lanenega semena in medu.

Uporaba in priporočena dnevna količina:

HITRO odvajalo zaužijemo zjutraj ali zvečer, zmešamo ga lahko s sokom, čajem ali jogurtom in takoj zaužijemo. Količino prilagajamo – za nekatere zadostujeta 2 čajni žlički, drugi potrebujejo jedilno žlico.

Ob uživanju odvajala HITRO je treba zaužiti veliko tekočine, ki jo nase vežejo otrobi in vlaknine. Čeprav je izdelek popolnoma naraven, vsakodnevno in dolgotrajno uživanje ni priporočeno, razen pri kroničnem zaprtju.

O blagovni znamki:

Začetki blagovne znamke Biokor segajo v leto 1991. Biokor je odgovor in alternativa agresivnim čistilom, ki povzročajo škodo tako okolju kot človeku.

Vsi izdelki blagovne znamke Biokor so izdelani iz mletih rastlinskih sestavin, pridelanih po načelih biodinamične pridelave. So okolju prijazni in neškodljivi zdravju. Vse sestavine, uporabljene v izdelkih Biokor, so pridelane na kmetiji v Beli krajini, ki je ponosna lastnica certifikata Demeter

 

Dodatne informacije

Podkategorija

Prebavila in prebava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biokor naravno odvajalo Hitro 150 g”