Košarica
0,00
Košarica
0,00
Trgovina
Nizaloge

Bio slovenske jagode 500g

6,00

Ni na zalogi

Kategorija

Opis

POREKLO: Slovenija, kmetija Janko Krošelj

* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju lahko dobite kakšen gram več ali manj, odvisno od velikosti pridelka.

** V spletni trgovini DOBRAMISEL.SI se trudimo, da so informacije o pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno sprmenijo. Vse certifikate si lahko ob prevzemu ogledate na prodajnem mestu v naši trgovini v Lescah.

***Na žalost se včasih lahko zgodi, da kljub naročenemu kakšnih izdelkov ne dobimo. Zaradi nedobavljivosti, včasih izdelek tudi zamenjamo in posledično se lahko spremeni cena (navzdol – navzgor).

****Slika je simbolična.

Sestavine

Jagode na Kmetiji Krošelj pridelujejo na način, ki PRESEGA EKOLOŠKE standarde, saj uporabljajo AGROHOMEODINAMIČNE/AGROHOMEOPATSKE pripravke. To pomeni, da jagod ne “zdravijo”, temveč ustrezno krepijo njihovo imunologijo. Izrednega pomena je tudi to, da takšne jagode (tudi druga hrana, pridelana na ta način) lahko podpirajo krepitev imunologije konzumentov, torej tistih ki takšno hrano uživajo!

Dodatne informacije

Podkategorija

Sadje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio slovenske jagode 500g”