Košarica
0,00
Košarica
0,00
Akcija!
Ayatana

Ayatana vodni kefir paket Spicy Reset, 6x330ml

Original price was: 13,14€.Current price is: 11,82€.

3 × Ayatana vodni kefir Spicy glow, 330ml
Original price was: 2,19€.Current price is: 1,97€.
3 × Ayatana vodni kefir Reset, 330ml
Original price was: 2,19€.Current price is: 1,97€.
Kategoriji ,
Tag

Opis

Spicy reset je mešan paket okusov vodnega kefirja in je narejen za vse ljubitelje osvežilnih ter rahlo sadnih okusov.

Vodni kefir Spicy glow ima značilen okus vodnega kefirja, ki je popestren z ingverjem in limoninim sokom. Obe sestavini pustita v ustih rahlo značilno pekočino. Včasih se na dnu stekleničke nabere ingverjeva usedlina, ki jo lahko pustiš (previdno naliješ) ali pa pred nalivanjem stekleničko obrneš na glavo, da se delci vmešajo. Tako bo bolj ingverjasto “pekoč”. Ta okus priporočamo vsem, ki imate radi okus po ingverju in se raje nagibate h klasičnim oziroma že znanim okusom.

Vodni kefir Reset ima malce poseben okus, saj so v njem maline, timijan in solni cvet. Napitek je primeren tudi kot izotonik in je odličen za ponovni vnos soli in mineralov v telo, ki jih izgubimo med športno aktivnostjo.  Ta okus priporočamo vsem, ki ste športno aktivni ali pa radi posežete po malo drugačnih okusih, ki so v osnovi sadni.

*Paket vsebuje:

  • 3x Vodni kefir Spicy glow
  • 3x Vodni kefir Reset
  • Izdeleki so pakirani v 0,33-litrske stekleničke.

Je nepasteriziran, zato jo hranite v hladilniku na temperaturi do +8 °C. Po odprtju jo uporabite v treh dneh. Na vsakem izdelku lahko preverite datum uporabe. Pred uporabo stekleničke ne tresite, vendar le rahlo obrnite, da zaužijete vse dobre kulture v napitku.

V vednost: izdelki so med pošiljanjem stabilni. Ko prejmete paket, ga takoj postavite v hladilnik. V primeru da vas ob dostavi ne bo doma, prosimo zagotovite, da nekdo prevzame paket. Za prefermentiranost izdelka, ki se zgodi zaradi poznejšega prevzema pošiljke ali hrambe na temperaturi višji od 8 °C, ne odgovarjamo.

Dodatne informacije

Znamka

Ayatana

Specialnost

Slovensko

Podkategorija

Pijače, sokovi, napitki

Dieta

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ayatana vodni kefir paket Spicy Reset, 6x330ml”