Košarica
0,00
Košarica
0,00
Nizaloge
Ayatana

Ayatana kombucha Classic Winter, 6x330ml

Original price was: 13,14€.Current price is: 11,82€.

3 × Ayatana kombucha Winter spice, 330ml

Ni na zalogi

Original price was: 2,19€.Current price is: 1,97€.
3 × Ayatana kombucha Classic mode, 330ml

Ni na zalogi

Original price was: 2,19€.Current price is: 1,97€.

Ni na zalogi

Kategoriji ,
Tag

Opis

Paket Classic Winter je paket, ki je ustvarjen za vse ljubitelje klasičnih in malce aromatičnih kombuch: Classic model (klasika) in Winter Spice (zimske začimbe).

Kombucha Classic Mode je paket klasične kombuche z dodatkom šipka in hibiskusa, namenjen vsem ljubiteljem klasike. Glavni okus ji dajeta hladni infuziji šipkovega in hibiskusovega čaja. Šipek doda rahlo kislost, hibiskus pa s svojo značilno rdečkasto barvo da piko na i celotnemu izdelku.

Kombucha Winter Spice je sezonski okus kombuche, ki ima dodane značilne zimske začimbe. Oblikovana je posebej za zimske mesece, ko vsi uživamo v okusih in vonjavah značilnih zimskih začimb in karamele.

*Paket vsebuje:

  • 3x Kombucha Classic Mode
  • 3x Kombucha Winter Spice
  • Izdeleki so pakirani v 0,33-litrske stekleničke.

Je nepasteriziran, zato jo hranite v hladilniku na temperaturi do +8 °C. Po odprtju jo uporabite v treh dneh. Na vsakem izdelku lahko preverite datum uporabe. Pred uporabo stekleničke ne tresite, vendar le rahlo obrnite, da zaužijete vse dobre kulture v napitku.

V vednost: izdelki so med pošiljanjem stabilni. Ko prejmete paket, ga takoj postavite v hladilnik. V primeru da vas ob dostavi ne bo doma, prosimo zagotovite, da nekdo prevzame paket. Za prefermentiranost izdelka, ki se zgodi zaradi poznejšega prevzema pošiljke ali hrambe na temperaturi višji od 8 °C, ne odgovarjamo.

 

 

Dodatne informacije

Podkategorija

Pijače, sokovi, napitki

Dieta

Specialnost

Slovensko

Znamka

Ayatana

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ayatana kombucha Classic Winter, 6x330ml”