Košarica
0,00
Košarica
0,00

Sunwarrior presni in veganski proteini

Sunwarrior je blagovna znamka majhnega rastočega ameriškega podjetja, posvečeno izdelavi rastlinskih izdelkov. Ustanovili so ga ljudje z vizijo ustvariti beljakovine, ki koristijo našemu zdravju in hkrati ohranjajo planet. Sunwarrior beljakovine vsebujejo najvišji delež presnih rastlinskih beljakovin (kar 83%).

Za razliko od ekstrakcije drugih proteinov na tržišču, Sunwarrior pri svoji metodi pridelave ne uporablja kemikalij ali kislinske hidrolize, temveč le organske encime. S pomočjo postopka biofermentacije je Sunwarrior izdelal najbolj okusno mešanico rastlinskih proteinov na tržišču s svilnato teksturo. Na voljo so trije okusi: vanilija, čokolada in naravni okus. Vmešate jih lahko v svoj najljubši rastlinski napitek ali jogurt. Sunwarrior proteini ne vsebujejo živalskih proizvodov, mleka in mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, dodanega sladkorja, pšenice ali kvasa. So popolnoma naravni, presni rastlinski vir beljakovin.

Rastlinske beljakovine

Verjamemo, da rastline zagotavljajo najčistejšo in najboljšo hrano, bogato z antioksidanti, vitamini, minerali, encimi in fitohranili. Naša telesa hrepenijo po resnični hrani, še posebej danes, ko je hrana tako zelo predelana in ima praktično odvzete vsa dobra hranila še preden jih imamo možnost uživati.

Čas je, da se vrnemo k naravi, ki nam manjka. Nazaj k čudovitim rastlinam, ki na skoraj čaroben način zajamejo sončno energijo in nam jo tako svobodno ponudijo. Pridružite se Sunwarriorju v njihovi misiji za prenovo sebe, uma, telesa in sveta. Skupaj lahko resnično spremenimo planet – po en bojevnik naenkrat.