Košarica
0,00
Košarica
0,00

Norsan Omega-3 Kids vegan želeji

25,90

Za dober telesni in duševni razvoj vašega otroka
Morske maščobne kisline EPA (eikozapentaenojska kislina) in DHA (dokozaheksaenojska kislina) so pomembne za zdrav duševni in telesni razvoj naših otrok. Zarodki, novorojenčki in majhni otroci potrebujejo Omega-3 maščobne kisline zlasti za razvoj možganov in oči. Poleg tega lahko hiperaktivnost in motnje koncentracije ublažimo z dodajanjem Omega-3 maščobnih kislin.+

Okusni in enostavni za uživanje

Morske Omega-3 maščobne kisline dokazano pozitivno vplivajo na zdravje srca, oči in možganov. Med nosečnostjo in dojenjem uživanje Omega-3 s strani matere ali kot dodatek mlečni formuli pozitivno vpliva na normalen razvoj možganov in vida dojenčka.

Naši možgani so večinoma sestavljeni iz maščob (do 60 %). DHA predstavlja skoraj petino tega deleža, kar še potrjuje njihov pomen za dober kognitivni razvoj.

Bio korenje prigrizek (pakirano) 150g

2,15

Korenčki za prigrizek so še posebej sladkega okusa z nežno konsistenco, vendar še vedno hrustljavi na ugriz.

Bio mini blitva pisana rezana 125g paket

2,65

Bio mini blitva rezana, pisana, pakirana v vrečko.

Bio panettone čokolada, 500g

13,45

Pravi ekološki italijanski panettone s temno čokolado je pripravljen po tradicionalnem receptu, vendar v gurmanski različici. Iz rastlinskih sestavin!

Bio panettone čokolada hruška, 500g

16,95

Pravi ekološki italijanski panettone s hruško in temno čokolado je pripravljen po tradicionalnem receptu, vendar v gurmanski različici.

Bio sir Prosenik 300 g Kukenberger

14,79

Premoium sir iz ekološkega mleka senene prireje
Pristen okus, bogata aroma, topljivost v ustih
Zorjen najmanj 12 mesecev
Nagrajeni staran sir.