Košarica
0,00
Košarica
0,00
Naša zgodba

KDO SMO IN KAJ DELAMO

Trgovina Dobra misel je nastala kot družinsko podjetje in je ena prvih ekoloških trgovin v Sloveniji. Danes za trgovino ponosno stojiva Dolores in Aljaž, ki sva jo prevzela po vrnitivi iz tujine.

S spremljanjem netrajnostnega kmetijstva in nezdravega prehranjevanja ljudi, sva začutila odgovornosti in se odločila, da bova po svojih močeh prispevala k ohranjanju našega planeta za zdajšnje in prihodnje rodove. Namesto vas skrbiva za to, da lahko na naših policah najdete samo najboljše izdelke in to nama je v največje veselje.

Naš doprinos je, da izbiramo etičen in ekološki način pridelave, brez uporabe umetnih gnojil ter pesticidov. Izdelki so tako kakovostni, bolj hranljivi in pripomorejo k uravnoteženi zdravi prehrani. Sodelujemo z veliko različnimi manjšimi dobavitelji, ki se ne poslužujejo masovne pridelave in delajo v manjših, trajnostno bolj vzdržnih nasadih. Zavedamo se, kako pomembna je lokalna oskrba, zato podpiramo tudi manjše slovenske kmetije in predelovalce hrane, ki preverjeno delajo po najvišjih standardih.

Zakaj izbrati trgovino Dobro misel?
Zdrava prehrana.
Poskrbi za vaše zdravje in boljše počutje.
Tradicija.
Začeli smo leta 2004 kot ena prvih ekoloških trgovin v Sloveniji.
Kvalitetna ekološka živila.
99,9% izdelkov v naši ponudbi ima ekološki certifikat.
Preverjeni dobavitelji.
Sodelujemo samo z izbranimi dobavitelji in najkvalitetnejšimi ponudniki ekoloških izdelkov.
Fleksibilnost in strokovnost.
Prisluhnemo vašim željam in vam pomagamo z nasveti.
Podpiramo lokalno.
Kadar lahko izberemo lokalne izdelke.