Košarica
0,00
Košarica
0,00
DOBRA MALCA

KAKO JE NASTALA DOBRA MALCA?

Tudi tebi kdaj preprosto primanjkuje časa in idej kaj pojesti za malico? Malico, ki je zdrava, hranljiva ter obenem odličnega okusa in vsebuje lokalne, sezonske in ekološke sestavine? Ne skrbi, vsem se to dogaja. Zato smo se v Dobri misli povezali z Aleksandro iz Ayatane, ki je prava strokovnjakinja na področju polnovredne rastlinske prehrane. Skupaj smo hitro ugotovili, da imamo isto vizijo in zato je nastala Dobra malca.

KAJ JE DOBRA MALCA?

Zdrava, polnovredna plant-based (rastlinska) skleda polna dobrot iz svežih ekoloških in sezonskih sestavin. Vsebuje žita, sezonsko zelenjavo, stročnice, posipe in domač humus ali tofu ter kremni fermentiran preliv iz belega fižola. Sveže, ekološke, sezonske in lokalne sestavine so iz naše trgovine, Aleksandra pa jih za vas pripravi in skombinira tako, da so hranljive in izjemnega okusa.

KAKO SE PRIPRAVLJA DOBRA MALCA?

KDAJ JE DOBRA MALCA NA VOLJO?

Dobra malca bo na voljo vsak teden od torka do četrtka. Zaradi lažjega planiranja bomo veseli prednaročil, ne bodo pa več obvezna. Velja princip kdor prvi pride, prvi melje ?

Naročite ali rezervirate jo lahko na naš mail trgovina@dobramisel.si ali po telefonu 030 372 655 (v delovnem času trgovine).

SESTAVINE:

Solatna skleda Dobra malca vsebuje (od 21.3.):

  • bio pečen sladki krompir
  • bio popečena čičerika
  • bio basmati riž
  • bio korenje
  • bio koničasto zelje
  • bio zelena solata
  • bio domač humus
  • bio pražena sončnična semena
  • domač fermentiran cezarjev preliv iz belega fižola

Cena*: 8,00€ + embalaža 0,50€

*Dobra malca! je izključena iz zbiranja žigov in ostalih popustov v trgovini.

NAŠA ZGODBA

Dobra misel je trgovina, kjer najdete ekološke, naravne in lokalne izdelke. Nekaj vas je še takih, ki naše zgodbe in načrtov ne poznate. Poleg trgovine želimo da nekoč nastane tudi pravi pravcati bistro, kjer vam bomo lahko vsak dan pripravljali okusne in zdrave malice iz lokalnih sestavin. To želiva narediti zato (in to je tudi glaven razlog zakaj Dolores in Aljaž stojiva za trgovino), ker želiva pomagati pospešiti premik k bolj trajnostnemu kmetijstvu in prehranjevanju, ki sta po našem prepričanju ključni, seveda pa ne edini rešitvi pri varovanju našega planeta in zdravja.

Prijava na obvestila za Dobro malco

Prijavite se na obvestila in vsak teden boste prejeli opomnik za naročilo Dobre malce
[contact-form-7 id=”20266″ title=”Dobra malca obvestila”]

Če želite prejemati obvestila preko SMS na vaš mobilni telefon, prosimo vpišite vašo številko in si naložite aplikacijo Whatsapp, preko katere vam bomo poslali opomnik. Da boste prejemali obvestila, si je potrebno v imenik shraniti telefonsko številko trgovine 030 372 655.